Preskoči na glavni sadržaj

UČITELJI U OSNOVNOJ ŠKOLI "NIKOLA TESLA" BRUVNO OD 1948. GOD




Učitelji o.š."Nikola Tesla" Bruvno od 1948god
  1. Babić Jovo
  2. Babić Vlado
  3. Biba
  4. Čubrilo Mićo
  5. Danilović Mile
  6. Gaćeša Ankica
  7. Gaćeša Đuro
  8. Gaćeša Jela
  9. Guteša Maca
  10. Ilić Nikola
  11. Japundžić Dobrila
  12. Kalinić Milan
  13. Kleut Milica
  14. Kovačević Nikola
  15. Krajnović Darinka
  16. Krivošija Kata
  17. Leuštek Josip
  18. Ličina Desa
  19. Milinković Ivo
  20. Miljuš Zorka
  21. Mrđan Ratko
  22. Obradović Marija
  23. Petrović Dušan
  24. Petrović Milan
  25. Petrović Milka
  26. Plećaš Ilija
  27. Radaković Milan
  28. Radeka Rade
  29. Rajšić Mile
  30. Savatović Milena
  31. Savatović Stevo
  32. Savatović Zora
  33. Sepa Milan
  34. Stanisavljević Milan
  35. Štulić Darinka
  36. Tasić Trajko
  37. Tintor Dragan
  38. Trbojević Mladen
  39. Valerija
  40. Varga Nebojša
  41. Vojnović Dane

Ako možete dopunite ili popravite

.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

KALORIJE-TABELARNI PRIKAZ ENERGETSKE VRIJEDNOSTI NEKIH NAMIRNICA

                   GRUPA                                                                                                             NAZIV NAMIRNICE                                             kcal                                                                         1.        ...

KALORIJE,NUTRITIVNA VRIJEDNOST NAMIRNICA

PORIJEKLO NAMIRNICA ENERG PROT UH MASTI z MK pnz MK KOL 100 g kcal g g g % % mg GOVEDINA pisanica 126 19 0 4 52 4 70 but 160 21 0 7 52 4 70 kotlet 239 19 0 17 52 4 70 SVINJETINA pečenka 176 19 0 10 42 10 70 but 292 17 0 23 42 10 70 koljenica 271 18 0 20 42 10 70 kotlet 258 18 0 19 42 10 70 TELETINA pečenka 104 21 0 1 48 2 70 but 107 21 0 2 48 2 70 prsa 142 19 0 6 48 2 70 koljenica 107 21 0 2 48 2 70 OVČETINA but 250 18 0 18 55 4 70 pečenka 208 19 0 13 55 4 70 kotlet 370 15 0 32 5...

TABELARNI PRIKAZ VRSTA MESA -GOVEDINA

                                  Biftek i ramstek goveđi,file ili pisana pečenica(pisanica) goveđi odrezak Jedno od najcjenjenijih jela je najmekše i najkvalitetnije crveno meso, koja se pruža duž kičmenog stuba Može se jesti i sirovo.Male je kalorijske vrijednosti pa se može smatrati dijetetskim proizvodom Može se pripremiti kao: Karpačo Tatarski biftek Krmenadla But juneći But je kvalitetan dio junetine. Neki ga zovu biftek jer mu je sličan (lažni biftek). Rezan na odreske, idealan je za pašticadu ili druga jela u umaku. Orah, ruža i podorah su krto i mekano meso buta dobri za pečenje u pećnici ili narezani na odreske. Šol je također dobar za pečenje u komadu ili pirjan narezan na odreske. But je idealan za pripremanje rolada, dinstanje ili kratko pečenje u tavi i na rošt...