Na mom blogu nisu dozvoljeni sadržaji koje su zabranjeni zakonima Republike Hrvatske.
Primjeri nedozvoljenih sadržaja:
Veličanje fašizma zabranjeno je zakonom. Ovo uključuje i veličanje fašističkih režima, kako stranih, tako i hrvatskih u vrijeme 2. svjetskog rata, ali i isticanje fašističkih obilježja, poput svastike, slike Hitlera ili obilježja Crne legije i sl.
Ovo ovisi o kontekstu u kojem se fašizam spominje i načinu na koji se obrađuje.
Korištenje tuđih autorskih djela bez njihovog pristanka, također je zabranjeno.
Kršenje zakona različito od gore navedenih kao i moralnih normi također nije dozvoljeno na ovom blogu.
Nije dozvoljeno i neprimjereno ponašanje, besmisleno i bezrazložno uporno vrijeđanje i psovanje, a pogotovo prijetnje drugim blogerima.
Spam, odnosno floodanje tuđih blogova, shoutboxa ili bilo kojeg drugog dijela Blogera, kao i svaki drugi način ponašanja koji se protivi zdravom razumu.
Biftek i ramstek goveđi,file ili pisana pečenica(pisanica) goveđi odrezak Jedno od najcjenjenijih jela je najmekše i najkvalitetnije crveno meso, koja se pruža duž kičmenog stuba Može se jesti i sirovo.Male je kalorijske vrijednosti pa se može smatrati dijetetskim proizvodom Može se pripremiti kao: Karpačo Tatarski biftek Krmenadla But juneći But je kvalitetan dio junetine. Neki ga zovu biftek jer mu je sličan (lažni biftek). Rezan na odreske, idealan je za pašticadu ili druga jela u umaku. Orah, ruža i podorah su krto i mekano meso buta dobri za pečenje u pećnici ili narezani na odreske. Šol je također dobar za pečenje u komadu ili pirjan narezan na odreske. But je idealan za pripremanje rolada, dinstanje ili kratko pečenje u tavi i na roštilju. Načini obrade:prženje, pohanje, pirjanje, kuhanje i pečenje. Hrskavi zapećak Lopatica juneća,plećka(ribica) Meso juneće lopatice po
Primjedbe
Objavi komentar