Preskoči na glavni sadržaj

Prezimena Bruvna u XX stoljeću


U drugoj polovini dvadesetog stoljeća u Bruvnu
 su živjele porodice sa ovim prezimenima:

Basta 3, Brkljač 2, Bulj 4, Čubrilo 5, Ćuk 3, Guteša 10, Jazić 1, Jelača 1, Kolundžić 3, Krajnović 13, Krivošija 2, Krneta 1, Krtinić 1, Manojlović 1, Milanković 2, Obradović 18, Pavlica 1, Petrović 1, Plećaš 16, Pokrajac 4, Radaković  24, Savatović 1, Štimac 1, Veseliović 1.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

KALORIJE-TABELARNI PRIKAZ ENERGETSKE VRIJEDNOSTI NEKIH NAMIRNICA

                   GRUPA                                                                                                             NAZIV NAMIRNICE                                             kcal                                                                         1.        ...

KALORIJE,NUTRITIVNA VRIJEDNOST NAMIRNICA

PORIJEKLO NAMIRNICA ENERG PROT UH MASTI z MK pnz MK KOL 100 g kcal g g g % % mg GOVEDINA pisanica 126 19 0 4 52 4 70 but 160 21 0 7 52 4 70 kotlet 239 19 0 17 52 4 70 SVINJETINA pečenka 176 19 0 10 42 10 70 but 292 17 0 23 42 10 70 koljenica 271 18 0 20 42 10 70 kotlet 258 18 0 19 42 10 70 TELETINA pečenka 104 21 0 1 48 2 70 but 107 21 0 2 48 2 70 prsa 142 19 0 6 48 2 70 koljenica 107 21 0 2 48 2 70 OVČETINA but 250 18 0 18 55 4 70 pečenka 208 19 0 13 55 4 70 kotlet 370 15 0 32 5...

TABELARNI PRIKAZ VRSTA MESA -GOVEDINA

                                  Biftek i ramstek goveđi,file ili pisana pečenica(pisanica) goveđi odrezak Jedno od najcjenjenijih jela je najmekše i najkvalitetnije crveno meso, koja se pruža duž kičmenog stuba Može se jesti i sirovo.Male je kalorijske vrijednosti pa se može smatrati dijetetskim proizvodom Može se pripremiti kao: Karpačo Tatarski biftek Krmenadla But juneći But je kvalitetan dio junetine. Neki ga zovu biftek jer mu je sličan (lažni biftek). Rezan na odreske, idealan je za pašticadu ili druga jela u umaku. Orah, ruža i podorah su krto i mekano meso buta dobri za pečenje u pećnici ili narezani na odreske. Šol je također dobar za pečenje u komadu ili pirjan narezan na odreske. But je idealan za pripremanje rolada, dinstanje ili kratko pečenje u tavi i na rošt...